Help

Wat is ‘Mijn stijl in drie woorden’?
‘Mijn stijl in drie woorden’ is een project gecreëerd door Coral om de relatie tussen kleding en emotie te onderzoeken. Coral houdt van wat je draagt en wil je helpen zorg te dragen voor je kleding. We willen dat je je goed voelt telkens wanneer je je favoriete kleding aantrekt en dat je dit gevoel kan delen met vrienden en volgers.

Hoe creëer ik een moodboard?
Ga naar je beeldenbestand en klik op details. Klik op ‘Voeg toe aan moodboard’. Je kan je beeld toevoegen aan een reeds bestaand moodboard of een nieuw toevoegen.

Hoe deel ik een beeld of een moodboard?
Kies het sociale netwerk waarop je je beeld of moodboard wil delen door het relevante icoon te selecteren. Selecteer bijvoorbeeld het Twitter-icoon hier rechts om je beeld te delen.

Hoe herschik ik beelden op mijn moodboard
Klik op ‘Herwerk’ en sleep de beelden waar je ze wil plaatsen. Je kan ook het formaat wijzigen als je ze meer of minder plaats wil geven op je moodboard.

Hoe wijzig ik mijn paswoord?
Je kan je paswoord wijzigen bij ‘Profielinstellingen’. Of klik op ‘Paswoord vergeten’ en we sturen je de informatie om een nieuw paswoord te creëren.

Wie kan mijn mood zien?
Eens je het beeld hebt verzonden en het beeld werd goedgekeurd, kan het gezien worden door alle Coral.be-gebruikers.

Hoe lang duurt het voor mijn beeld wordt goedgekeurd?
Beelden worden goedgekeurd binnen een tijdspanne van 48 uur.

Hoeveel beelden kan ik opladen?
Er is geen limiet. Je kan zoveel beelden opladen als je wil.

Waarom wordt mijn beeld niet aanvaard?
Wij evalueren de creativiteit en de inhoud van het beeld dat je oplaadt. Wij willen dat deze van de hoogste kwaliteit is. Beelden die onscherp zijn of die elementen bevatten die aanstootgevend zijn voor anderen kunnen worden geweigerd. We moedigen je aan om je in te leven in de sfeer van ‘Mijn stijl in drie woorden’ om je moods het best tot hun recht te laten komen. Volg hier de stappen in het hoofdstuk ‘Je foto opladen’.

Kan ik beelden delen op Facebook?
Ja. Deel de beelden met je vrienden door te klikken op het Facebook-icoon aan de rechterkant van je beeld.

Ik wil ‘kleur’, ‘mood’ of ‘stof’ veranderen. Kan ik een bestaand beeld wijzigen?
Ja. ‘Bewerk’ je beeld door te klikken op deze button. Je kan ook je tag wijzigen, je naam en je locatie. Wij herinneren je er wel dat elke wijziging aangebracht aan bestaande beelden opnieuw moet goedgekeurd worden.

Wat kan ik doen bij ‘Mijn profiel’?
Via je profielbeheer kun je beelden of moodboards nakijken die je opgeladen en meldingen bekijken van mensen die je beelden mooi vinden. Je kan eveneens je persoonlijke informatie herwerken in ‘Profielinstellingen’.

Hoe wijzig ik mijn profiel?
Je kan je profielfoto wijzigen op de Profielpagina. Selecteer ‘Bewerk profiel’ en vervang je huidige foto door de foto die je verkiest.

Hoe verwijder ik een beeld dat ik opgeladen heb?
Je kan de beelden verwijderen op de ‘Beeld details’-pagina. Klik op ‘Bewerk’ en vervolgens op ‘Verwijder je beeld’.

Hoe verwijder ik mijn profiel?
Jammer dat je ons verlaat. Je kan je profiel verwijderen door deze optie te selecteren bij je ‘Profielinstellingen’. We waarderen je mening, dus indien je die graag geeft kan je ons contacteren op  Contacteer ons. Wees ervan bewust dat de beelden en de moodboards die je opgeladen hebt samen met je profiel zullen verwijderd worden.

Waar kan ik meer te weten komen over Coral?
Meer weten over Coral?

Hoe kan ik kleurverlies van mijn kleding voorkomen?
Probeer Coral en je bent overtuigd!

Hoe kan ik statische electriciteit voorkomen ?
Probeer Coral en je bent overtuigd!

Is Coral geschikt voor delicate kleding?
Coral besteedt speciale zorg aan al je kleding. Probeer Coral en je bent overtuigd!