De juiste zorg voor

elk kledingstuk

Wil je dat je witte T-shirts weer stralend wit worden, dat je donkere jeans zijn kleur behoudt en je zachte wollen trui zacht blijft? Wij hebben het wasmiddel dat je nodig hebt.

De wereld van de wasmiddelen kan op het eerste gezicht zeer verwarrend lijken. Als je op zoek bent naar de perfecte verzorging voor sommige van je kledingstukken, selecteer ze dan hierboven en wij tonen je de geschikte producten.
Dit zijn alle verfijnde stoffen zoals zijde, fluweel of wol, die bij een te hoge temperatuur kunnen krimpen, en natuurlijk al je favoriete kledingstukken die je zeker in goede staat wilt houden.
Lichtgekleurde blouse, witte tennissokken of badhanddoeken zoals die van het hotel: wit en helder textiel moet, indien mogelijk, even schitterend blijven als op de eerste dag, zelfs na meerdere wasbeurten.
Donkerblauw of gitzwart, jurken, broeken of truien: zwart moet altijd even zwart blijven alsof ze nog steeds nieuw zijn.
Sporttextiel is gemaakt van speciale vezels om lang fris en ademend te blijven en vereist speciale zorgen.
Een rode trui, groene broek of gele jurk: wat het kledingstuk ook is, het belangrijkste is dat de kleur net zo stralend en intens blijft als toen je het voor de eerste keer droeg.