Alles weten over onze

Coral-producten

Dankzij ons ruime assortiment kunnen we de zorg bieden die elk van je kledingstukken verdient. Hoe onze wasmiddelen werken, lees je in onderstaand overzicht.

Hoe houd je een licht kledingstuk helder en hoe bescherm je de kleur van een bont kledingstuk?

We willen allemaal dat onze lichte en witte was lang zo blijft en helder en vlekkeloos uit elke wasbeurt komt. Helaas wordt het wasgoed echter vaak grauw tijdens het wassen, vooral wanneer een ongeschikt wasmiddel wordt gebruikt. Om dit te voorkomen, moet je een specifiek wasmiddel voor witte en lichte was gebruiken. Ons Optimal White wasmiddel voorkomt bijvoorbeeld de vorming van een grijze sluier dankzij opwitters. Zo blijft het wit echt wit en worden vlekken voorzichtig verwijderd. 

De Color wasmiddelen wassen de bonte was perfect omdat ze vooral bedoeld zijn om de kleuren te behouden. De Color wasmiddelen, zoals Coral Optimal Color, bevatten doorgaans geen bleekmiddelen of opwitters en voorkomen zo dat de kleuren tijdens het wassen vervagen. Ze bevatten echter wel een formule die ervoor zorgt dat het textiel minder vervaagt en de kleuren langer blijven stralen.

Er is echter nooit een volledige garantie dat de kleuren niet zullen vervagen, dus neem je best de volgende voorzorg: sorteer voordat je de was doet de stoffen die veel verkleuren en was ze apart. Deze voorzorg geldt ook voor licht- en donkerkleurig wasgoed. In sectie 8 ‘Gouden regels om de nieuwe uitstraling van je wasgoed te behouden’ ontdek je wat je nog moet weten over wassen.

Wat is er speciaal aan specifieke wasmiddelen en wasmiddelen voor kwetsbaar textiel?

Onze wasmiddelen voor delicaat textiel onderhouden alle kwetsbare stoffen in zachtheid. Allereerst wol en zijde, maar ook al je favoriete kledingstukken krijgen een perfecte behandeling met het Wool & Silk wasmiddel voor delicaat textiel. De Soft Boost-technologie verfrist de vezels zachtjes en verleent ze een perfect onderhoud. Speciale wasmiddelen bevatten ook stoffen die ontworpen zijn om de vezels en de specifieke eigenschappen van je kledingstukken voor lange tijd te beschermen. Optimal Color frist bij elke wasbeurt de kleur van je kwetsbare kledingstukken op, zodat ze hun felle kleuren lange tijd behouden. Black Velvet en Optimal White voorkomen het vergrauwen van donker- en lichtkleurig textiel, zodat het een intense zwarte of stralend witte kleur behoudt. Sport Aktiv is speciaal ontworpen voor sportkleding: het voldoet aan de behoeften van kwetsbare hightech vezels en neutraliseert dankzij een speciale formule ook geuren.

Hoe werkt de antipluistechnologie van Coral?

Bij het dragen en wassen van kleding kunnen zich pluisjes vormen. Gevolg: donkere en bonte kleding heeft de neiging te vergrauwen. Daarom hebben we voor Coral een technologie ontwikkeld die pluisjes helpt elimineren. Doordat de pluisjes met zachtheid worden verwijderd, wordt het oppervlak van je kleding weer glad. Resultaat: je kleren weerkaatsen het licht beter en zien er weer stralend uit!