Over Coral

Coral houdt net zoveel van jouw kleren als jij. Onze missie is dan ook om ervoor te zorgen dat de kleuren van je kleren blijven stralen en dat ze optimaal onderhouden worden, en dit sinds 1964.
Toen in 1967 de eerste wasmachines hun intrede deden in de Duitse huishoudens, was Korall (de vroegere naam) een van de eerste producten die zonder problemen modern en synthetisch textiel in wasmachines konden wassen. Traditioneel streven we er nog steeds naar om producten te maken die aangepast zijn aan de specifieke behoeften van elk textiel.

Onze belofte aan al wie even veel van kleding houdt als wij​

Heb jij ook een kledingstuk dat je op al je afspraken, je belangrijke gesprekken en tijdens zwoele zomeravonden heeft begeleid? Een kledingstuk met zoveel herinneringen is vandaag de dag onvervangbaar. Het is al lang geleden een deel van jou geworden dat je niet zou willen kwijtraken. Het houdt je niet alleen warm, het drukt ook je gevoelens uit.

Ook wij hebben helemaal bovenin onze garderobe kleren die we elke dag zouden willen dragen. Dat is wat ons motiveert: Coral wil natuurlijk deze favoriete kledingstukken schoon houden, maar ook hun kleuren en vorm behouden. Dankzij onze innovaties zoals de Carezyme-technologie, de zachte verzorging, de kleurbescherming en de antipluis- en White Boost-technologie hebben we al wasmiddelen ontwikkeld die een duurzaam ‘nieuw’ gevoel bieden. Maar om in de toekomst nóg beter te presteren, gaan we steeds verder in ons onderzoek om de beste zorg voor jouw favoriete kledingstukken te vinden.